پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

دین و دنیا (اقوال اطباء و اخبار اسلام درباره گوشت، گوشت پخته، گوشت کهنه، گوشت برای پیران)

نویسندگان: علی اکبر حکمی زاده
منبع: همایون بهمن 1313 شماره 5
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی علوم اسلامی فقه و اصول فقه دیگر موارد خوردنی ها و آشامیدنی ها
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۵۸۵

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۹

سال ۱۳۱۴ (۳)

  • -همایون خرداد 1314 شماره 9
  • -همایون اردیبهشت 1314 شماره 8
  • -همایون فروردین 1314 شماره 7

سال ۱۳۱۳ (۶)

  • -همایون اسفند 1313 شماره 6
  • -همایون بهمن 1313 شماره 5
  • -همایون دی 1313 شماره 4
  • -همایون آذر 1313 شماره 3
  • -همایون آبان 1313 شماره 2
  • -همایون مهر 1313 شماره 1

چکیده

تبلیغات

پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
گام‌های نخست در تدوین و آماده‌سازی مقالات علمی گام اول: آموزش نکات کلیدی که قبل از تدوین هر مقاله علمی باید بدانید
چه نوع فلسفه، چرا و چگونه باید در مدارس ابتدایی وارد شود؟ بازخوانی کتاب فلسفه در کلاس درس
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
شیوه‌های نظری و کاربردی مداخله والدین در استفاده فرزندان از فضای مجازی
تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی)
ناتوانی‌های یادگیری
مهارت های گفتگویی بزرگسال با کودک (والد با فرزند)
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
روش – نظریه تاریخ مفهوم؛ بررسی مفهوم «مردم» در تاریخ ایران
روش شناسی نقد نظریه
روش شناسی نقد متد نقد کتاب
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO