پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

بررسی عملکرد نظام غذایی و محاسبه رفاه وابسته به غذای مصرف کنندگان

نویسندگان: بهاءالدین نجفی عباس عبدشاهی
منبع: توسعه و بهره وری تابستان 1385 شماره 1
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی اقتصاد اقتصاد بخشی،اقتصاد صنعتی،کشاورزی،انرژی،منابع طبیعی،محیط زیست اقتصاد کشاورزی سیاست گذاری،سیاست های غذایی
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۷۱۵

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۵

سال ۱۳۸۶ (۳)

  • -توسعه و بهره وری پاییز 1386 شماره 6
  • -توسعه و بهره وری تابستان 1386 شماره 5
  • -توسعه و بهره وری بهار 1386 شماره 3 و 4

سال ۱۳۸۵ (۲)

  • -توسعه و بهره وری تابستان 1385 شماره 1
  • -توسعه و بهره وری پاییز 1385 شماره 2

چکیده

تبلیغات

دوره دانش افزایی روشنفکری دینی در عصر حاضر (شناخت اندیشه های روشنفکرانه)
ویرایشِ زبانی (فنّی یا صوری، و نگارشی)، علمی و عملی
اسطوره‌شناسی یونانی و مدرنیته غربی
روش شناسی نقد نظریه
دومین همایش ملی «فرهنگ، رسانه و تحولات نسلی در ایران
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
تفسیر بالینی آزمون هوش وکسلر ۵ و مداخله در شاخص‌های آن
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO