پرتال جامع علوم انسانی
پژوهشگاه علوم انسانی

انقلاب سبز و نیازهای غذائی

نویسندگان: پاتریس دوبر م میرزایی
منبع: پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
حوزه‌های تخصصی:
  • حوزه‌های تخصصی اقتصاد اقتصاد بخشی،اقتصاد صنعتی،کشاورزی،انرژی،منابع طبیعی،محیط زیست اقتصاد انرژی انرژی برق ابداعات تکنولوژیکی،تحقیق و توسعه
دریافت مقاله   تعداد دانلود  :  ۹۶۷

آرشیو

آرشیو شماره‌ها:
۶

سال ۱۳۵۹ (۱)

  • -پژوهشکده سال چهارم بهار و تابستان 1359 شماره 1 و 2

سال ۱۳۵۸ (۱)

  • -پژوهشکده سال سوم پاییز و زمستان 1358 شماره 3 و 4

سال ۱۳۵۷ (۴)

  • -پژوهشکده سال دوم بهار 1357 شماره 1
  • -پژوهشکده سال دوم زمستان 1357 شماره 4
  • -پژوهشکده سال دوم پاییز 1357 شماره 3
  • -پژوهشکده سال دوم تابستان 1357 شماره 2

چکیده

تبلیغات

روش شناسی نقد نظریه
ویرایشِ زبانی (فنّی یا صوری، و نگارشی)، علمی و عملی
گام‌های نخست در تدوین و آماده‌سازی مقالات علمی گام اول: آموزش نکات کلیدی که قبل از تدوین هر مقاله علمی باید بدانید
آشنایی با نرم افزار تحلیل داده های کیفی مکس کیو دی اِی MAXQDA
پژوهشگاه در شبکه‌های اجتماعی
اسطوره‌شناسی یونانی و مدرنیته غربی
دومین همایش ملی «فرهنگ، رسانه و تحولات نسلی در ایران
تفسیر بالینی آزمون هوش وکسلر ۵ و مداخله در شاخص‌های آن
تجزیه و تحلیل داده ها: کدگذاری داده های پژوهش کیفی
روش شناسی نقد متد نقد کتاب
© کلیه حقوق متعلق به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌باشد.
توسعه و طراحی: A.C.A CO